Binnenkort start Real Infra met haar bijdrage aan de uitrol van het FTTH-netwerk in het Land van Cuijk.

Daarbij gaat het om de 32 dorpen en 1 stad in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint Anthonis. Men gaat hier voor een gebied dekkend netwerk. Dat betekent dat je in het buitengebied en bedrijventerreinen alsmede in de bebouwde kom de beschikking krijgt over glasvezel.

Fiber to the Home (afgekort tot FTTH) is een aanduiding waarmee “een glasvezelverbinding tot aan de woning” wordt bedoeld.
Bij andere technieken zoals kabel of ADSL bestaat het grootste gedeelte van het netwerk wel uit glasvezelverbindingen, maar het laatste stukje, van wijkcentrale/straatverdeler tot aan de woning, is koperkabel. Bij FTTH is ook dat laatste stukje glasvezel.

Wij zijn blij dat wij voor onze nieuwe opdrachtgever onze bijdrage mogen leveren aan dit project.

Categorieën: Projecten