Voor één van onze grootste opdrachtgevers zijn wij momenteel bezig met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Middelharnis.

Dit zogenoemde VDSL-netwerk (Very-high-bitrate Digital Subscriber Line) staat garant voor hogere down- en uploadsnelheden. De techniek maakt gebruik van het bestaande koper-netwerk. Vanaf de centrale tot aan de kast in de buurt wordt een glasvezel netwerk aangebracht. In de kast wordt vervolgens innovatieve apparatuur aangebracht, die er voor zorgt dat de gewenste hoge snelheden behaald kunnen worden. Dus in plaats van een hele lange kabel vanaf de centrale is het kopergedeelte nog maar vanaf de kast naar je huis. Kortere afstand betekend een hogere snelheid.

Tevens treedt er minder verval op omdat deze techniek rekening houdt met de ‘ruis’ op de koperkabel.

Met alle nieuwe ontwikkelingen en innovatieve diensten is extra bandbreedte geen overbodige luxe. VDSL garandeert hiermee een snelle en stabiele verbinding.

Wij dragen graag ons steentje bij!

Categorieën: Projecten