Real Infra (spreek uit als [Re-al], dus geen snelle Engelse termen) is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2017. Ondanks de relatief jonge leeftijd,  is er wel een schat aan ervaring aanwezig binnen de diverse lagen van de organisatie. Dit maakt het dat Real Infra inmiddels een betrouwbare partner is voor de grotere en gerenommeerde hoofdaannemers in de onder- en bovengrondse infrastructuur.

Real Infra is  een moderne organisatie die graag met u meebeweegt en inspringt op de voortdurend  ontwikkelende technieken en innovaties. Dit doen wij met een ouderwetse no-nonsense aanpak, verpakt in een eigentijds jasje.

Waarom kiest u voor ons…?

Nou eigenlijk omdat u op zoek bent naar een betrouwbare en betrokken partner. Wij kruipen dicht tegen uw aan en denken mee in het ontwerp en de uitvoering hiervan.

Gedurende het traject streven wij naar korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Op basis van onze veelzijdige ervaring weten wij goed wat er gevraagd wordt als het aankomt op kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

We nodigen u graag eens uit voor een bak koffie of thee….liever iets anders? Geef het even door dan zetten wij het klaar!