Op het bedrijventerrein Agriport in Middenmeer wordt het terrein van Microsoft uitgebreid met een tweetal nieuwe datacenters ( ASM11 en AMS12).
 
Deze datakrachtcentrales zijn nodig om aan de groeiende vraag naar computercapaciteit te voldoen. Bovendien betekent de bouw van datacenters een verdere investering in de netwerkinfrastructuur rond deze locaties. Dat versterkt weer de positie van Nederland als belangrijke internationale datacenter hub.
 
Van onze opdrachtgever hebben wij de opdracht gekregen om de redundante glasvezelverbindingen aan te leggen voor deze twee datacenters. Op het terrein van de campus zal deze verbinding aangelegd worden tussen de bestaande manholes richting de datacentra. Dit alles met inachtneming van de strikte eisen t.a.v. veiligheid en certificeringen.
 
Wij zijn dan ook erg trots deze opdracht gekregen te hebben en zullen er vanzelfsprekend alles aan doen om dit succesvol op te leveren.

Categorieën: Projecten